Welkom bij Café Marktzicht!

Wij zijn verheugd dat je overweegt om contact met ons op te nemen. Bij Café Marktzicht streven we ernaar om de beste ervaring te bieden aan onze gewaardeerde gasten.
Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten, willen we je graag op de hoogte brengen van ons reserveringsbeleid:

- Reserveringen worden aangenomen voor groepen van tien tot veertig personen, afhankelijk van de dag en de drukte. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat je en je gezelschap een comfortabele en gezellige plek hebben om te genieten van ons aanbod.

- Café Marktzicht kan niet volledig worden afgehuurd. We zijn er trots op een open en gastvrije omgeving te bieden, en we verwelkomen altijd graag zowel passanten als onze vaste klanten. Dus zelfs als je niet hebt gereserveerd, ben je nog steeds van harte welkom om bij ons binnen te stappen en te genieten van onze gastvrijheid.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Café Marktzicht, waar we goed gezelschap, heerlijke drankjes en een warme sfeer bieden. Neem gerust contact met ons op om een reservering te maken of als je vragen hebt. We kijken ernaar uit om je te begroeten!

Met vriendelijke groet,

Het Café Marktzicht Team

Contacteer ons